Machinebouw

Wij zijn ruim 25 jaar geleden begonnen met machinebouw om in de behoefte naar het juiste gereedschap voor ons zusterbedrijf ASB-Groep te voorzien. Als een gereedschap of een machine niet, of niet naar onze zin, in de handel te krijgen was bouwden wij deze zelf.

Als logisch vervolg zijn we de afgelopen jaren ook machines en installaties voor klanten gaan bouwen. Op aanvraag bouwen wij machines en installaties specifiek naar uw wensen. We kunnen u helpen bij zowel de ontwikkeling, productie als installatie.

Een voorbeeld hiervan ziet u op de foto's hiernaast. Het betreft hier een dieselmotor aangedreven waterpomp welke we ingebouwd hebben in een trailer en aangepast hebben aan de wensen van de desbetreffende klant. Door inbouw in een trailer mag deze gewoon over de snelweg vervoerd worden. Terwijl de machine draait, kunnen de zijluiken van de trailer dicht en op slot, waardoor diefstal van diesel wordt voorkomen en door de extra aangebrachte geluidsisolatie wordt het geluidsniveau gereduceerd.

Onderaan deze pagina vind u nog een aantal voorbeelden van machines die wij zelf gebouwd hebben.

Gerelateerde pagina's